Arg kisse!

AJSING BAJSING LILLA KATT; DU FÅR ONT I ÖRAT!
 
Drama är jättearg. Jättesuperduperasförbannadjättearg. På mig. Som håller fast henne och pillar i örat med tops och olja. Usch och fy och blä och fan för mig som gör nåt sånt! Men det behövs, för damen lilla har blivit behandlad för öronskabb och måste nu få rena öron. Ryck i bakbenet som vill klia, men så går det inte för att en förbannad handduk hindrar en. Nej usch! Inte okej! Morr och mjau och yl. Äckligt är det ja. Arg katt, 50 % av katten kvar i handduken och fina rivmärken på armen så har jag nu i alla fall fått lite rent i örat. Tur att jag ska dammsuga, för det verkar som att kattfanskapet släppt 90% av pälsskruden. Tur att jag inte är allergisk mot katter. 
 
Nu är Drama officiellt jättearg på mig och trycker med sina leksaker under sängen. Själv ska jag städa. Japp, det ska jag göra. Storstäda hela lägenheten från golv till tak. (Eller inte, då behöver jag stege). Och rensa ut massa kläder (Buhu :'() ska jag göra. Och jag skulle börjat redan för fem timmar sen, men se det har jag inte gjort. Jag har nästan gått ut till köket med disken som står i vardagsrummet. Men bara nästan. Snart har jag gjort det. 
 
Nej, nu ska städas! 
 
Och det finns nog inga ärligare individer än mina katter. En människa hade nog sagt "ååh vad fin bild *fastegentligenärdenrättfulmenjagsägerattdenärfinbaraförattvarasnäll*". Men icke mina katter. Nej för ansiktet var så fult att de var tvungna att kräkas lite på det när de såg den. Mycket bättre blev det sen, man kan nästan kalla det konst nu. Katt-konst.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0