Happy Feet 2

Torsdag-Fredag var jag hos ingen mindre än Clarus. Där vi enbart skulle plugga. En pluggkväll skulle vi ha. HAHA. Okej, jag fick klart min engelska B. Och det var mycket duktigt av mig. Men mer bidde det inte. För sedan tittade vi på TV. Ännu mer TV. Och sedan såg vi på El Dorado. När klockan närmade sig 04.00 kröp vi i säng. Luftmadrassen jag sov på var väldigt högteknologisk må jag säga. Tur att man är van vid att sova på konstiga ställen, för när jag vaknade var det absolut ingen luft alls kvar så jag sov i princip direkt på golvet. Men det hindrade inte mig från att sova till 14, moahaha. Clara fick mig i alla fall att lova att se på Happy Feet 2. Så, på ett högst lagligt vis valde jag Happy Feet 2 till kvällens (nattens) fredagsfilm. 
 
Och. Det. Var. Tamejfan den bästa film jag sett på länge! Åh, jag bara älskade den! Musiken! Manuset! Humorn! Budskapet! Så bra ♥
 
Den måste alltså ses. En underbar film. Jag tycker om när man blandar ett seriöst budskap (i detta fall miljö, katastrofer, global uppvärmning etc.) med humor. Insåg dock att USA verkligen måste tro att vi Svennar är dumma i huvudet. Dom hade med denna fina lilla fågel, med dålig engelska och lite lätt dåraktig. His name is Sven. Den Mäktiga Sven. And he is from Svenland. And suddenly, he starts to dance - till Dragostea Din Tei. Ni vet? MAIA HI MAIA HO MAIA HA... MAYA HA HA! 
 
Oh God Why. 
 
Men, det förgyllde min fredagnatt. 
 
God natt!
 
Will och Bill, de roligaste karaktärerna enligt min åsikt:
 
Will the Krill: "I'm moving up the food chain! I'm gonna chew on something that has a face!"
Bill the Krill: "No no no no...."
Will the Krill: (latches on, chomps down) "A little...chewy."
Bill the Krill: "You just nibbled on it's butt!"
 
 

Kommentarer
Postat av: clara

Sa ju att den va SUPER BRA :D haha och Will och Bill är underbara! X)

2012-08-11 @ 18:05:17
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0