Mamma mia!

Fredag kväll styrdes bildäcken mot ingenstans. Ja, det vill säga hem till mor min. Jag med beordrad hundvakt. Och Karro på släptåg! Vi handlade en massa mat och bosatte oss sedan framför TVn för att kolla på när Snabbköps-Linda och Polis-Elin brottades med gladiatorer i TV4. Kvällen fylldes sedan med mycket snack och lite verkstad och vid typ långt efter mitt i natten slocknade vi. Vaknade av att bli utkonkurrerad ur min säng av en hund med mycket friheter. 
 
Dagen som gått har inte bjudit på mycket. Jag har gjort kullerbyttor på gräsmattan. Ja, jag gör sånt. Jag måste träna på min accelerationsförmåga (Det där var jättesvårt att stava till) och vad är då inte bättre än att kasta sig ned på marken och rulla runt? Fick träna på lite action-moves också, då Vimse hemskt gärna ville vara med och träna. Jag lyckades filma också, så tänkte bjuda på den filmen. Hur det kan se ut att göra kullerbyttor med hund. 
 
Att vara ute mitt i ingenstans är dock ingen höjdare när man ska ladda upp en film. Två mottagningspluppar på E. Yeeeey. Nästan så att man är så desperat att man tar telefonen och rusar två kilometer bort för att få bättre mottagning. Det är ganska komiskt egentligen, när man tänker efter. Här sitter jag i en villa, med ett till hus åt höger och fyra till åt vänster. Ingen mottagning någonstans. Men förflyttar jag mig till närmaste åker, skulle jag kunna starta en servercentral för fildelning. 
 
Äh. Nu ger jag upp väntan på att filmen ska ladda upp. Det har gått 20 minuter och filmen är 7 sekunder lång. Bara 16% uppladdat. Värt? Nej. Ni får den i morgon! Nu ska jag dimpa ned i soffan och se Mamma mia!. Självklart ska jag sjunga med i låtarna också. Högt och vackert! Allt för mina grannars skull ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0