Känsligt folk...?

Ramaskri. Ramaskri överallt. Nyhetsblaskorna gottar sig och svenska folket bryter ihop i vinterkylan. Julafton är
förstörd! Våra traditioner hamnar i soporna! Vad ska vi göra nu? KOMMER VI HA KVAR VÅR JULAFTON?
 
 
Bitch please. Chilla?
 
Aftonbladet berättar för allmänheten att tre sekvenser ur Tomtens verkstad är bortredigerade av Disney. Sekvenser med en totaltid på kanske 2 sekunder? 
 
SVENSKA FOLKET GRÅTER BLOD PGA KATASTROFEN SOM INTRÄFFAT!
 

Allvarligt. Nästan så man sliter sitt hår på grund av hur patetiskt känsliga alla är. Det är väl ingen nyhet att Kalle Ankas jul blir redigerad? Det är inte precis första gången det händer. Från första början var det ju inte ens färg. Något år var sekvenser från Kalle Anka och den där galna fågeln bortklippta. Askungen har blivit klippt. Ja, säg något som INTE blivit klippt eller redigerat? 
 
Jag trodde att Julafton var en högtid där folk samlas och äter god mat, har julpyntat i sina hem, byter paket och minnen, kollar lite på TV (Kalle Anka) och har det bra. Folk trodde nästan universum skulle gå under när Arne Weise inte längre skulle tända ljuset och hälsa välkommen. Men se, det överlevde vi! Jag tror helt klart att vi överlever utan de där ögonblicken som är bortklippta i årets Kalle Anka. 
 
Eller så gör vi inte det? Detta är kanske är startskottet för domedagen den 21 December 2012. Eller?
 
Andas in, andas ut. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Skalbaggen

Haha, så jäkla skön du är alltså! Startskottet för jordens undergång - SJÄLVKLART!

Svar: Men vafan, det och gangnamstyle är ju som bäddat för jordens undergång!
Vilja Lindgren

2012-12-14 @ 20:41:34
URL: http://divinacommediia.blogg.se
Postat av: clara

Du verkar inte riktigt förstå, det är inte ATT det är bortklippt det är VARFÖR det är bortklippt

Svar: Åh jo, jag förstår PRECIS. Jag är ju inte tappad bakom en balvagn precis. Men jag anser ändå att det är himla överdrivet, allting. När alla nyhetssidor, facebookloggen och allt och alla skriker hit och dit att julen förstörs och traditionerna försvinner, så anser jag att det är extremt överdrivet. Det är en liten liten skitsak, en liten förändring. Problemet är att Svenska folket inte pallar av förändringar, för så fort det blir en liten sådan (som kan handla om två sekunder av folks liv) så ska det skrikas på att invandrarna ska hem för att de förstör de svenska traditionerna. När det framför allt inte ens är invandrarnas fel (eller för den delen den svenska regeringen) att DISNEY valt att ta bort två sekunders sekvenser från ett klipp på julafton som spelas i 40 länder.
Vilja Lindgren

2012-12-14 @ 20:58:53
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Postat av: Jenny Cronholm

Bra Vilja!

2012-12-15 @ 01:07:14
Postat av: clara

Så att säga att folket är känsligt är bara ett dåligt uttalande

Svar: Hmm, jo, för det är de ju.
Vilja Lindgren

2012-12-15 @ 19:30:58
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Postat av: En jävel

Jag måste nog tyvärr hålla med Clara. Det handlar inte om att det blivit redigerat, utan som sagt varför. Vad det står för. Det har blivit, som du sa, ett ramaskri kring detta för att det är så löjligt av disney att klippa bort dessa sekvenser från Jul-Kalle. Vi här i Sverige är alldeles för veka. Vi vill absolut inte trampa på någons tår så därför tar vi bort svenska flaggan från skolavslutningar etc, för den är ju rasistisk, vi får inte sjunga nationalsången, för den är ju rasistisk åååh neeej! och nu tar de bort sekvenser från jul kalle för ååååååååh neeeeej ve och fasa! De är ju rasistiska!

2012-12-16 @ 17:45:12
Postat av: En jävel

Vilket är fånigt. Det är bara fånigt hela skiten

2012-12-16 @ 17:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0