Jag avlider.. Så fint!

Ge mig nål, tråd och en bunt kunskap.

Dj2 is so awesome..!

Började med en 2a, gjorde sedan D:et. Sedan slog det mig: Jag ska göra ett JEEETTESTOOOORT J 8'''')

Ah och för er som inte förstod så står DJ2 för namnet på min klass. Och träbitarna är helt och hållet utsågade med motorsåg.

En skaldjursproduktion..!

Sjukt awesome. True story.

iPhone 4S <3

Chocken som slog till när jag gick in på blogg.se.. Ah, men det var lugnt, bara tillfällig ändring. Puh! Blev förvirrad.
Över till övrigt. Försöker synka mina telefoner och allt vad det heter, vill ju behålla kontakter och sms och sådant. Och bilderna måste jag ju spara. Ska se hur bra det går att synka 4an sen, och återställa 3Gsen :))) Lär gå åt skogen. Men nej, nu ska vi se det positivt!
Lyssnar på spotify på tvn och känner stressen komma krypande, måste koppla ur telefonen om 7 min och bilderna är fortfarande inte överförda :''(
Förvirrat inlägg.
Over and out.
Btw så gillar vi min stridsstruts. 5 min. Och ja, det är en stridshjälm med hotfull näbb, strutshuvuden ser inte ut så där.

Harry Potter..

Fredagkväll med Harry Potter.. Och xBox såklart. Min mage är gjord av värdelöst material så det blir en lugn kväll.

Ritade minnen..?

Hahahha kollar på gamla bilder på min bilddagbok, och hittade denna bild:
Insåg att jag kommer ihåg händelsen i detalj, trots att det hände för tre år sedan eller något sådant.
Det var alltså tidig vår/sen vinter. Jag gick på en gata i stan och ska gå förbi två personer som pratar med varandra. De blockerade den vänstra sidan av vägen och den högra täcktes av en isfläck. Går lugnt och försiktigt förbi, när jag plötsligt halkar och landar mellan de som pratar med varandra. Ja, precis som bilden visar alltså.
Jag säger "Ojdå" och går sedan vidare.
Jag vet. Det är random. Och väldigt typiskt mig.

Tack våra fina mattanter!

Eleverna på vår fina lilla skola blev glatt överraskade vid lunchen idag, då det till soppan serverades köttbullsmackor! (Ni vet, köttbullar och rödbetssallad?). Jag är som jag säkert tidigare nämnt vegetarian, men man fick ändå ta del av glädjen från de andra som var ytterst glada till överraskningen. Vid halv tre-fikat överraskades vi ytterligare en gång! Då det till fikat även serverades salta pinnar. Vilket inte bara är gott att äta, utan man kan ju även göra "konster" som t.ex få in en hel salt pinne på bredden eller se hur många man kan stoppa in i munnen på en gång. Det sistnämnda är dock inte att rekommendera, man mår ganska illa.
När det började dra sig mot middag så började vi bli lite misstänksamma om vad som egentligen hänt med våra små mattanter, då vi fick julmust/påskmust och senare även sprite (som är typ den godaste läsk i världshistorien) till maten. Maten i sin tur fiskburgare, vilket uppskattades!
Så, tack våra kära mattanter, det var en glad överraskning vi fick idag :)

Och i detta glada inlägg måste jag även tillägga att vi nog har bland de bästa mattanterna på vår skola. Har aldrig tidigare stött på så glada, sociala och trevliga mattanter på någon annan skola. Cred till er!Det är inte lätt när det är svårt..

Mina lärare har lite problem att sätta betyg på mig ibland. Matten speciellt då.
"Du är nog den absolut svåraste på hela skolan att sätta betyg på. Ibland är du jättesmart, men ibland är du...Ja?.."
Jag: "...Hjärndöd? :)"
"Ja precis!.. :)"


Jag skrattade. Typiskt mig på något sätt.
Det är inte lätt när det är svårt!

Photoshoot var det ja!

...Världens snabbaste var det säkert också, haha. Lekte fram lite inställningar på kameran (Det var mörkt så det var i princip att gissa sig fram). Fick låna Toves externa blixt, vilket var skitkul men jag fattade ju inte riktigt hur man gjorde i början. Men till slut fick jag till det! Måste köpa mig en egen. Helt och totalt värt det!


Fotografering

Powerpointar mig lite inför muntliga redovisningen på måndag. Hoppas på att bilderna på photoshooten blir dugliga, då tar jag nog med dom i powerpointen!
Redovisar såklart om ett av mina största intressen.. Hoppas ni förstår vilket det är ;)

Jag skrattade..

En jävla kaka helt enkelt!

I love it. I want it. Give me!

♥ Jag älskar skor ♥

Ego.se

Hm. Måste banka i mig själv lite mer självförtroende. Våga vara med på bild liksom. Kan ju vara en fördel om man ska göra en lite mer serious photoshoot i veckan liksom.
Btw så gillar jag det brusiga.
Därför "egoboostar" jag mig själv på nåt vänster genom att bjuda på bilder. Ja, även fast jag inte är nöjd med dom. Haha.
(Jag ser ut som en bajsnödig anka, men bakgrunden är häftig tycker jag)

Hakuna matata

Försöker vara så Hakuna Matata som möjligt idag. Tycker att det är ett himla bra uttryck alltså!
Något som jag för övrigt fastnat lite för är Glee. Jag vet! Trehundrasjuttiofem år efter alla andra, haha. Men har inte gett det en chans förrän nu, och jag tycker att Sue Sylvester är himla skön, och låtarna är bra. I övrigt är jag en How I met your mother- och Big Bang Theory-dyrkare. Finns inga bättre serier än dom!

Btw så kan jag avslöja att jag och min kära Tove ska fooooota i veckan! Får låna hennes kameraladdare så kan äntligen använda min kamera igen :') Bilder kommer upp på bloggen!

Avslutar detta inlägg med en bild, fotad av mig, samt ett citat som jag fnissade lite åt. Sue Sylvester såklart. Klockren.

I’ll need to see that list for sectionals after all. I want it on my desk, warm from the laminator, at five pm. And if it is one minute late, I will go to the animal shelter and get you a kitty cat. I will let you fall in love with that kitty cat. And some dark cold night, I will steal away, into your home, and punch you in the face.Alice in wonderland!

En händelse som jag gärna blickar tillbaka till är när vi firade Malin (Min kalvgalen-kompis och fd. hallgranne). Hon skulle fylla 15 år, 17 år, och berättade att födelsedagar inte är en så stor grej för henne. Jag insåg då att en present inte var tillräckligt. För, vad har en födelsedagspresent för värde, minne, egentligen? Om det inte finns någon alldeles särskild baktanke med den? För inte blickar man tillbaka till sin 17-årsdag om tjugo år och tänker "Men åh, det var ju då jag fick den där tröjan av X" eller "Åh, kommer aldrig glömma när jag fick den fina temuggen av X för tjugo år sedan". Nej, sådant gör man inte. Det är fint för stunden, det är kul att ge en present och det är kul att få en present. Men ibland så kan det behövas något extra.
Så min mycket aktiva planeringshjärna satte fart på kugghjulen. Sickan har en plan vettni!
Under veckan som gick var jag nog den mest dissiga människan och var något så otroligt stressad av dåligt samvete för det. Sade knappt ens hej till Malin för att undvika att avslöja ens en mm av planerna. Vad planerade jag då? Jo ett överraskningskalas!

Fick ihop ett tema. Fick alla att klä ut sig. Och överraskningen blev ju också optimal. Resultatet blev ett födelsedagsbarn som grät och skrattade av glädje och en mycket trevlig kväll med mycket trevliga människor!

Från vänster:
Hjärter Knekt, Födelsedagsbarnet ("Alice"), Vita drottningen, Kålmasken Absolem, Klockarkatten (leende katten), Tweedledee, Tweedledum, Hasselmusen, Röda drottningen, Kaninen, Haren och så slutligen mig som Hattmakaren!Meloner, meloner, meloner!

Den mest självkritiska människan on earth (Jag då), insåg precis att jag faktiskt har en bild som jag fotat, som jag är nöjd med. Helt sjukt. Ganska fantastiskt. Det trodde jag inte!

Välutvecklad konversation..

Vi kom fram till något så smart att vi säkert kommer få nobellpris för det.
...

Vaknat på fel sida.se

Mu. Idag ska jag göra så lite som möjligt så länge som möjligt. Försökte rita en bild men misslyckades. Handen och hjärnan vill inte samarbeta idag.

FFFFU.

dålig webcam.se

 

Jag gillar min sten i alla fall:


Give me my phone!

Tycker att T...Felia kan skicka min nya telefon snart. Den är försenad med vadå.. En vecka?

Dåligstil.se


We are against Star Wars..!

Hoppas att den är synkad för er. Det är den för mig, men de andra videorna blev osynkade när de laddades upp.You can't touch this!

Heelt brutalt asså!

Jag vill ha ett Xbox med Kinect. Och JustDance. Och gärna Zumba också för den delen. Och så vill jag ha min iPhone 4S. Men den kommer ju aldrig. Blir så besviken. Och så hade jag velat ha en ny laddare till min kamera också. För min är borta. Kan verkligen inte hitta den. Och så vill jag resa utomlands. Typ nu. Helst London. Men något varmt land går ju förstås också bra. Och i helgen ska jag kanske gå på bio. Med Skalbaggen. Som vanligt.

Får inte glömma min biocheck här på skolan bara. Jag är ju så grym på att servera så jag fick en sådan. Helt brutalt.


Alla har vi varit små.

True story.


Det här är riktigt jävla dåligt asså.

Kolla in denna blogg: [Klicka]
...
Så jävla dålig.

Tio saker som är typiskt mig..

1. Jag är brutalt klantig och har väldigt ofta otur.
2. Jag är snabb som attan, trots att jag är långsam. Hur går det ihop!?
3. Jag älskar att ha superordning och fint, och är bra på att städa. Men är också bäst på att stöka ned helt brutalt på bara en minut.
4. Jag bryr mig mer om andra än om mig själv.
5. Jag tycker att det är viktigt att göra andra glada.
6. Jag lyssnar på fem låtar tills jag inte kan lyssna på dom alls, då hittar jag fem nya låtar att lyssna på och gör likadant med dom.
7. Jag analyserar precis allt hela tiden.
8. Jag är den mest självkritiska människan som går på denna jord.
9. Jag tycker att det är skitsvårt att skriva tio saker som är typiskt mig.
10. Jag kan inte komma på en tionde sak att skriva..

image description

She got faceraped

...Bokstavligt talat. Arla-kor i hela ansiktet är grejer det!


I wanna be a bird

Jag skulle vilja vara en fågel för en dag.

Idag checkar vi in i lagårn hela dagen. Det är grejer det.

Staring contest. Who will win?


Damn you autocorrect.

Har precisly bläddrat igenom 20 sidor med fails på dyac.com. Dör av skratt åt vissa.
Skalkompisarna utmanar.

Jag antar min utmaning av Skalbaggen!


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Förundrades över hur otroligt smart jag var.


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Förundrades hur otroligt smart jag var... För nio år sedan.


3) FEM SNACKS DU GILLAR?

Torkade frukter

Nötter (Pistage och Cashew ♥)

Chips

Väldigt mögliga ostar

Lakrisal


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?

Timbuktu - Flickan och kråkan

Mange Makers - Mange bjuder (så jävla svårt)

Mupparna - Mahna Mahna

Anita Lindblom - Sånt är livet

Blinka lilla stjärna.. Nä förresten, den kan jag inte.

 


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?

Köpa en påse Alghrens bilar

Uppfinna en egen idé

Bygga en bil som ser ut som en hamster

Njuta av att vara ekonomiskt oberoende

.. Inse hur tråkigt det skulle vara att vara ekonomiskt oberoende och då skänka pengarna till välgörenhet


6) FEM DÅLIGA VANOR?

Lite för högt kontrollbehov

Torka av händerna på gardinerna.. Nej förresten, sånt gör bara Suggis

Vaknar hundra gånger per natt, endast för att kolla vad klockan är

Blir sugen på typ.. Juice. För att sedan ångra mig när jag väl köpt ett paket juice

Slicka på igelkottar är inte en bra vana... (Tur att jag inte har en sån vana va?)


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?

Fota

Göra knasiga saker som ingen förväntar sig att man ska göra

Färga håret rosa (Fast nää..)

Uppdatera så mycket på facebook att folk blir irriterade

Klappa hamstrar


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA?

Borat-bikini

Skor med öppen tå (Hatar det!)

Prinsessklänning

Allt annat är fullt "wearable".. Även kartong


9) FEM FAVORITLEKSAKER?

På min tid hade man minsann inte leksaker!

Jag nöjer mig med kottar och pinnar10) PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

Eftersom alla skalen är valda så får jag utmana:

Clara

&

Tove

 


Vi talar om smidighet!

När hjärnan och händerna inte riktigt i överens så kan det sluta med att man:

Tar en bit smör och lägger i en skål och stänger paketet med det övriga smöret. Ställer in smöret i micron med ena handen och det andra smöret i kylskåpet med den andra handen. När det slår gnistor om micron inser man att det är smörpaketet som står i micron och inte smöret i skålen. Ajdå.

Häller upp juice ur en förpackning med ena handen och håller glaset i andra handen. Ställer sedan ned glaset på bordet och dricker ur förpackningen (Nödvändigt med ett glas då liksom!??).

Håller i nycklarna i vänster hand och letar i alla fickor med höger hand.. Efter nycklarna.

Pratar i telefonen med höger hand och letar efter telefonen med vänster hand samtidigt som man pratar med personen i telefonen och säger att man inte hittar den.

Har något av detta hänt er? It happens to me all the time..


Far, jag kan inte få upp min kokosnöt

..Inte ens med nitroglycerin.Fun fact of the week:

1. Vi har en lärare som är identiskt lik Alaric Saltzman (Vampire Diaries ni veeet)2. Jag kan gå upp-och-ned

image description

3. Det är jättevarmt att gå runt i en madrass!

4. Det är fredag den 13e idag, vilket typ alla facebooks medlemmar poängterat idag.

5. Skalbaggen likes to smell on Guinea-pigs. Because they smell like funny. Like poo'


Duktig jag är!

Jag är så himla duktig som frigjort 200 gb minne på min dator!


Något som jag önskar att jag kunde, vore att föreviga bilden av himlen när det är stjärnklart. Det är faktiskt fysiskt omöjligt att återskapa den upplevelsen till ett foto - Jag lovar! Hur bra kamerautrustning och hur bra fotograf man än är så går det inte att få till de där små, mycket viktiga detaljer som ögat ser. Känslan av ett oändligt djup, små små rörelser och ja.. Oändlighet, som man får när man lägger sig på rygg och tittar upp på himlen. Den känslan går inte att återskapa i ett foto. Det måste upplevas. Varje person måste uppleva det var och en för sig.

You can't hurry love, no you just have to wait.


På tal om foto så har jag enorm fotoabstinens.

To do some fun!

Nu har jag suttit i två timmar och försökt föra över alla mina bilder och filmer från min dator till en extern hårddisk (Det är inte så bra när datorn inte har nåt minne kvar..). Otroligt tråkigt arbete och allt segar.

Men nu sitter vi och leker med Google Translate. Det är intressant hur sjukt roligt det kan vara ibland. Alltså att skriva något och sedan lyssna på när de pratar. Moahaha.


Så smart!

Ida drog världens absolut SMARTASTE kommentar precis. Blir förvånad över hur... Logiskt och snabbtänkt den människan är ibland :D

"Flyger dom eller är det vatten under!??"

Pekar på glaset med jordgubbar i bilden nedan:

 

Bilden är lånad från denna blogg.


Dags för fortsatta inspelningar..

Spank you for watching my videos. Verkar uppskattat (Hm, ingen vågar väl göra annat än att kolla på dom när jag säger så *snällt* (*KOLLA FOR HELVEDE* (Parentes i parentesens parentes gillar vi!))).

Vi kommer i alla fall att fortsätta med dom så länge min webcam orkar med. Den arbetar på högtryck just nu!


Hur gjorde du kinesen!?

Bara för att det är random.


Motorsåg is the shiiet!

Haha jag förvånas över att folk blir förvånade/chockade över att jag bytt bort Utrotningshotade Arter och Psykologi A mot Motorsåg. Moahahaha. Men nu är det ordnat i alla fall, kursbytet är klart och redan i eftermiddag börjas det - Yeaah!

Ska dock läsa Psykologi utökat så ni behöver inte oroa er SÅ mycket ;)


Is this the future?


Vi kan gung, gung, gunga!

När vi väl var igång med att göra musikvideos så kunde vi ju inte sluta.. Måste säga att min webcam gjort ett mycket bra jobb ändå!


WHAT IS LOVE!?

Så här blir det när man går på Ökna och det är dags att plugga...


And believe me, I am still alive

POPCORN IN MY HEART ♥


Detta skrev jag tydligen här om dagen precis innan jag tvärslocknade. Haha. Har inte en susning om vad jag tänkte skriva mer?


Har precis bytt bort två kurser, Utrotningshotade arter och Psykologi A mot MOTORSÅG. Hur awesome är inte det!? Dock tänker jag läsa de två andra kurserna utökat. Men ändå. MOTORSÅG!
Ville ha lite mer praktiskt i schemat.

Nu ska jag rädda min stökiometri (Tro det eller ej, det finns faktiskt ett ord som heter det. Och det handlar inte om hur stökigt rummet är, utan något jox i kemin. Jag är sämst på Kemi. True story).

På tal om Kemi. Mitt hår är otroligt formbart:


Alice i underlivet.. Wait a minute?

Natthumorn är verkligen hög ibland. Natthumorn måste nog vara den bästa humorn, eller vad säger ni?

Igår var det filmtittande här minsann. Vi kollade på National Treasure 1&2 och sedan Smurfarna (Som för övrigt var jättebra, se den! Barney Stinson är med (Parentes i parentesen, jag vet att Barney Stinson inte heter det IRL men för mig är han NU OCH FÖR ALLTID Barney Stinson)). Vi diskuterade film, och kom fram till att August aldrig sett Alice i underlandet (Höll på att skriva underlivet där). Vilket inte är ok! Alice i Underlandet (Med Depp ni vet..!) MÅSTE man ha sett. Så enkelt är det.

Plötsligt frågar August:

"Vad handlar Alice i Underlivet om egentli.. HAHAHAHA" *epicfail*

Garvar en stund. Tre timmar senare går vi ut och rastar hundarna. Då bryter människan ut i ett asgarv. Heelt plötsligt så där bara! Och säger sedan "Alice i underlivet.. ahhahahaha!"

Oh gawd, haha. Här snackar vi snabba reaktioner alltså! Shiiiet!


Dagens i-landsproblem!

Tänk om ni vaknar en morgon, du ska snart till skolan och känner dig så där lagom trött. Du vill helst dra täcket över huvudet och somna om. Men du masar dig upp och går fram till spegeln..

EN BLOBB!

En stor finne (BLOBB) har bosatt sig mitt i pannan under natten. Hur löser du situationen?

1. Du sjukanmäler dig och tänker inte visa dig ens en meter utanför dörren förrän blobben dragit vidare.

2. Du kluttar på tonvis med concealer, foundation och allt vad alla reklamer lyckats pracka på dig, i hopp om att kunna dölja blobben.

3. Din mormor är häxa och trollar bort den genom telefonen.

4. Du tar fram saxen och klipper lugg. Sedan övertygar du dina vänner att du inte alls försöker dölja nåt, att du bara kände för en förändring.

5. Då låter inte en BLOBB (en stor en!!) hindra dig! Du går till skolan och låter din awesomeness glänsa, trots att du har en stor och elak blobb mitt i pannan som ger folk onda ögat..

--------------———--------

Nu sitter jag på tåget mot Gnesta. Med en härligt klämkäck konduktör.


Lätt och lagom!

Haha både ser och känner mig så där lagom sliten. Men, å den ljusa sidan sedd så har jag fått det lite städat och packat här hemma. Har även duschat så nu är både jag och hemmet rent och fint. Tog även lite av min nya parfym (Avril Lavigne) och måste säga att jag sitter här och avlider lite, så himla gott luktar den.

Imorgon bär det av till Gnesta och på måndag är det skola. Får hoppas att jag inte glömmer nyckeln, för det är lite jobbigt att göra entré genom fönstret. Särskilt om man har en tendens att fastna i gardinen och ramla in i kylskåpet :)) men det är nog lugnt!

Och jag kan förstås aldrig vara seriös på bild...


Well done, sherlock!

Ett tips från mig till er är att inte ställa smörpaketet i micron. Det är ingen bra idé, jag lovar!

Och bränn för Guds skull inga fler popcorn. Det står på förpackningen att man inte ska lämna dom utan uppsikt. Detsamma gäller dagisbarn. Och för den delen alkoholpåverkade tonåringar, dementa åldringar och kleptomaner.

På måndag är det back to normal igen. Can't wait. Då blir det rååplugg i ett par veckor, sen praktik och sedan sommarlov. Sounds nice. Det negativa är väl att minst hälften av de jag umgås mest med tar studenten. That sucks.

Nu ska jag sluta babbla! I morgon bär det av till Gnesta :)))


Two and a half men

Har nyligen varit på bio med Skalbaggen & Co. Simon och ekarna såg vi! Haha och det var pensionärspower i biosalongen... Det påminner mIg om affischen som personalen tog ned när jag, skalbaggen och August var på Sherlock Holmes innan jul. De slängde den och Skalbaggen ville ha den men vågade inte hämta den, så August gjorde det och gav den till Skalbaggen, och nu hänger den på hennes vägg där hemma. Tycker det var lite kul :) Nu tittar jag på 2 & 1/2 men och dödar tid...

This is how my hair look like..

Lite olika varianter på hur mitt hår kan se ut vid olika tillfällen..Vill ha..

Drömlägenheten jag aldrig kommer kunna få </3
From my wall..

Har en anslagstavla på skolan, där jag häftat upp en massa bilder, både foton och tecknade. Här ser ni i alla fall en skymt av två foton, samt ett porträtt av min hand som jag tecknat! :)

 


Printade en bild..

Lyckades pausa under den millisekund som en raket exploderade, i filmen jag lagt upp tidigare. Tyckte ändå att det blev en rätt häftig effekt:

 

Jösses. Måste verkligen hitta laddaren till min D90. Min D40x är inte alls lika bra när man är van vid D90an. Har fotoabstinens utan dess like. Man börjar ju undra när man använder iPhone-kameran mest liksom!?


Lägenhetsletandet never ends..

Sitter fast på hemnet.se igen, letar lägenhet i Nyköping. Börjar känna att stressen kommer krypande. Måste få tag på en lägenhet innan sommaren, annars kommer trean bli ett helvete! Har ingen lust att pendla från Katrineholm till Tystberga varje morgon..

Längtar som en tok till jag får en egen lägenhet! Vet precis hur jag vill inreda och allting. Åh, underbart!

Mitt rum på Ökna. Inte så rolig inredning kanske, men trivsamt ändå.

Och man kan ju inte annat än älska Mr. Fluffybear ♥

Jag har en teori!

Mina två hjärnhalvor samarbetar ganska bra med varandra i bland. Brukar kalla dom för Dr. Watson och Sherlock Holmes. (Hellre det än Dr. Jekyll och Mr Hyde i alla fall..)

Så här lät mina tankar i natt:

Dr. Watson: "Jag har en teori!"
S. Holmes: "Åhå, nå låt höra!"
Dr. Watson: "Begrundar man det fenomen som pågår på vår ytterst vanliga plats att yttra våra innersta tankar (Facebook). Så skulle jag vilja säga att det pågått någon form av match mellan Sverige och Finland denna trevliga kväll. Och att det slutade med att Sverige segrade."
S. Holmes: "Elementärt, min käre Watson. En alldeles ypperlig tolkning av kvällens händelser!"

För att ge er en mindre inblick i det hela så såg det ut så här i större delen av nyhetsflödet:


Hej svej, leverpastej!

Idag har jag varit duktig och fullföljt ett av mina nyårslöften! Nämligen att klickerträna Vimse (Vilket även borde räknas in i "Göra en ny sak varje månad??". Han är ju aldrig klickad förut!
Helt galet snabbt gick det, tack vare leverpastejen i guess. TurboVimse lärde sig rulla runt, tassmarkera och snurra runt benet. True story!
I övrigt har det varit en ganska värdelös dag. Men imorgon ska jag och Emily på ytterligare en biofilm! Vi borde få stammiskort på biografen snart, för vi har sett säkert 5-6 filmer de senaste två månaderna?
Vi är lite för awesome helt enkelt :)
Btw så måste jag på tal om bio, rekommendera Sherlock Holmes. Så fruktansvärt rolig!
Måste iväg och pussa på valpar snart! Valpabstinensen börjar komma krypande!

När man inte har nåt bättre för sig..

Haha det var så tråkigt så jag tog bort två "sektioner" för att ni skulle slippa bli uttråkade :D

Fruktansvärt kul att läsa va? ;D (Ska inte plåga er med sådana här mer, men två av mina kära klasskamrater har gjort den så kände ett visst tvång..)

DU&DIN FAMILJ

Hur gammal är du? - 17 år och två månader exakt!
Hur lång är du? - 1.80.. Men är kortast i klassen när jag sitter ned :D
Hur mycket väger du? - Det håller jag för mig själv :)
Är du nöjd med dig själv? - Nej, men även mina komplex håller jag för mig själv ;)
Din hårfärg? - Rödblond. Dock rosa när jag failar, höhö :)
Ögonfärg? - Melerade som det så vackert heter! Med gula prickar..
Har du några syskon? - En lillebror!
Är dina föräldrar skilda? - Ja, sen forever typ?
Är du osams med någon i din familj just nu? - Tss.
Är du yngst, mellanbarn eller äldst? - Äldst!
Vill du ha syskon? - Det spelar ingen roll, men kan ju inte säga att jag inte vill ha min bror!?
Vad vill du heta? - Vet inte vad jag skulle hetat annat än Vilja? Tycker det duger bra, det passar i alla fall ;)
Hur är du som person? - Jag är The most awesome of the awesome-people because I'm suffering of totally awesomeness.
Vad vill du ändra med ditt utseende? - I'll keep that information :)
Vad är viktigast, insidan eller utsidan? - Insidan betyder allt! Klyschigt, men sant.
Dricker du? - Alkohol? Nej. Vätska? Alldeles för lite.
Röker du? - Never!
Snusar du? - Snus ser ut som hundbajs under läppen. Vad tror du!?
Vilken är din naturliga hårfärg? - Den jag har!

DIN TELEFON

Let's skip this part, totally boring!

DIN KLASS&VÄNNER

Hur många går i din klass? - Jag har inte en susning, haha!
Vem umgås du mest med i skolan? -
Alltså, de flesta? Men olika mycket? Haha!
Vem umgås du mest med hemma från din klass? - Dude, jag BOR på min skola.
Vem av dina vänner berättar du allt för? - Humdumdum, August, Tove och Karro :)
Litar du på alla dina vänner? - Japp!
Vem festar du helst med? - I'm not much for partying I'm afraid :)
Vem vill du träffa nu? - De flesta, men såklart mina närmaste allra mest! :)
Vem av dina vänner är längst? - Alltså.. Jag är ju längst? Nej men det är väl.. Öh. August kanske?
Vem av dina vänner är kortast? - Haha Emily eller Ida, helt klart! :)
Vilken klass går du i? - Dj2
På vilken skola går du? -
Världens bästa skola såklart! (Ökna Naturbruksgymnasium)
Har du bra betyg? - Everybody say so, men jag är inte nöjd.. Höhö.
Vem av dina vänner umgicks du med sist? - Emily, Ida och Michaela!
Vem av dina vänner ska du umgås med härnäst? - August :)
Har du blivit riktigt sviken av en vän någon gång? -
Ja.
Har du svikit en vän riktigt mycket någon gång? - Nej, jag tror inte det. Hoppas inte det iaf.
Har du mer killkompisar är tjejkompisar? -
Nej!
Har du kysst någon i din klass? - Haha StekarN :* HAHA nej, förlåt. Det där var så mycket insider-joke man bara kan få..
Är du en av dom smartare eller en av dom dummare i din klass?
DAH! Jag är ju SMART, det har vi ju bevis för!Hej, hej hemskt mycket hej!

Har ni tänkt på hur många olika sorters hej det finns? Det har jag!

Nu menar jag inte hej som i "hejsan, hejsvej farbror frej, hejsan hoppsan, tjohej" o.s.v. Utan att ordet HEJ är detsamma, men kan betyda så himla många olika hej!

Det kan till exempel vara ett:

"Men heeej, vad roligt att se dig :D :D" - Hej

Eller så kan det vara ett aggressivt hej som:

"Orkar inte prata med dig" - Hej
"Suck, inte du nu igen" - Hej

Eller det inställsamma Hej-et:

"Nej men guuud så roligt att se dig, fast jag menar det inte egentligen men det säger jag inte" - Hej (Har en teori om att mamma är proffs på detta hej)

Eller det lätt förvirrade Hej-et:

"Vad heter människan nu igen!?!?" - Hej

Eller de Hej som är mest typiskt mig:

"Jag vet att h*n vet att det är jag som ringer men måååste säga mitt namn ändå" - Hej (HejdeäVilja, typ)

Eller det allra vanligaste:

"Jag har inte en susning om vem det är jag pratar med.. Men det gör ingenting! :D" - Hej

Hur säger ni hej? :D


Glömde en sak!

Jag glömde bort ett av nyårslöftena! Helt sjuuukt asså :o

Varje månad ska jag göra något nytt. Det kan vara vad som helst. Tillåt mig att citera min vän Michaela: "Det behöver inte vara något stort - det kan till exempel vara att äta en maträtt man aldrig ätit förut".

Så nu jäklar ska jag bada med skorpioner och hoppa bungyjump! (elleer..?)

Tycker att fler borde haka på detta! Lite förändring i vardagen är nog nyttigt tror jag!


Ting tang walla walla bing bang!

Ser ut som Hej kom och hjälp mig. Men äsch, what the hell. Who cares? Really? Ni har stått ut med mina grimaser ett otal gånger och lär få stå ut med mitt tryne på alla möjliga seriösa som oseriösa (mest det sistnämnda dock) i en halv evighet i fortsättningen. Ärligt talat tror jag inte att någon bryr sig :)))
Men i alla fall. Derp-face och Knasigt hår. Kind of used with that. Har man jagat kor i kanindräkt fylld med kuddar så klarar man nog att visa en webcam-bild som är fotad klockan 02.13.

Det jag skulle visa var mitt hår efter att jag klippt mig.
Cred till frisören som faktiskt lyssnade på mig när jag sade att jag höll på och sparade och ville behålla längden. Hon tog minimala möjliga och visade allt the time hur mycket hon tog bort. Det händer typ aldrig. Minns alla gånger då jag OCH mina vänner kommer tillbaka efter frisörer som inte alls lyssnat. Där fina flickor med långt vackert hår har sagt "Jag vill behålla längden" och kommer hem i page.

Happyface på frisörer som gör som man säger!Och ja, mitt hår är som svinto. Därför är det -a mess- även när det är nyklippt.


Oh my god! Oh my god!Oh my god
You're such a beautiful surprise, girl
Oh, I cannot get enough
Want to explore the world with you (you), you (you)
You're the only reason that I'm here
Yea-eh-eh

Every day I think about you and I know why
In this world there are no words for me to explain my feelings for you
You're my queen, I'm your king
You're the words and I'm your favourite tune

Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

My intuition tells me you're the one forever
I can see my self in bed with you when I am sixty-two
Ooh, when you look at me I feel so god damn free

Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh (oh)
Oh (oh)
Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-o-o-o-o-o-o-over)

Parlamentet..

Jag brukade alltid kolla på Parlamentet när jag var mindre. Eller, alltid och alltid. Försökte att inte missa det i alla fall. Nu sitter jag i stället och kollar på gamla klipp på youtube. Så sjukt roligt!Love it! ♥

Precis så här tänker gråsuggor!Det värsta jag vet är gråsuggor!
Ser jag en springer jag helt seriöst åt andra hållet. Det är det absolut vidrigaste som finns! De kommer i arméer och det enda de har i sikte är "världsherravälde".

Vidriga pansarbeklädda militär-gråsuggearméer...

(Och ja, jag vet att det är en kackerlacka i filmen)

Nyårslöften!

Börja träna regelbundet igen - När man väl är igång så är det sjukt roligt. Men av någon anledning så har det hamnat lite bortanför prioriteringen senaste tiden. Inte okej!

Klicka in Vimse - Tror han skulle tycka att det var roligt!Plugga mer - Nu jävlar ska jag sätta de där MVG:na och bli smart!

Vad har ni för nyårslöften?

It's all about the dogs..!

Fredrika hade länkat denna video i sin blogg. Måste nog säga att det var den bästa musikvideo jag någonsin sett!

Har hört låten typ hundra gånger förr, men aldrig sett videon.  Erkänn att den är awesome?
Power to the dogs!

Jag har ganska stora händer..

"jag har ganska stora händer och ändå kan jag knappt greppa den här telefonen"

Så säger dom i reklamen. Och det är sant - har själv kollat på den och den är helt enorm. Men varför i hela friden vill man egentligen ha en telefon som nästan är för stor för att kunna hållas i en hand? Hur får den plats i fickorna?

Tycker att det är lite komiskt hur trenderna är. För ett tag sedan skulle telefonerna vara så små som möjligt och man fick till olika former av ihopfällbara telefoner. Minns den smala telefonen som var typ 2 cm bred och bara fick plats med två knapprader?

Nu ska alla telefoner vara så stora och platta som möjligt. Ja, det är skärmar helt enkelt!

Tacka vet jag iPhone, den perfekta storleken :)


Knasiga saker från 2011?

Ja, det är väl inte särskilt roligt att berätta om alla minnen från 2011. Så tar väl några random händelser bara.

Jag har..

# Klippt av mig luggen rakt av med en hundsax (Don't try this at home. Or at all)

# Råkat färga håret rosa när jag duschade mitt i natten.. (Vilket resulterade i att jag blev Årets Frisyr 2011 på min skola..)

#Gått i kanindräkt en hel dag i skolan (Totally worth it!)

#Orienterat "Off road".. Vilket resulterade i ett 30 min bad i ett kärr. Vi vann inte.

# Sågat ned ett 3 (?) meter högt träd.. Med handsåg.. Till marsvinen (!). (Fråga inte..)

# Försökt klippa en fisk i bitar, vilket gick åt skogen, så tog till sågen. Det hela slutade med att jag stod med en yxa och bankade som en idiot för att dela den där j*vla fisken..

# Bevittnat en lärare hoppa ut genom fönstret i skolhuset när larmet gick..
(Det var roligt!)För jag blev full på min coca-cola..

Nyårsafton var trevlig och slutade med att jag däckade på en sackosäck. Sov faktiskt väldigt bra, misstänker dock att den biten bestod av trötthet då vi inte somnade förrän framåt 4-5 någon gång..

Nu kollar vi på Idol från 2008 (?)
Alltid lika roligt att se de roliga auditions folk bidrar med..


bloglovin
RSS 2.0