Nemo skaffar en ny karriär

Något jag uppskattar väldigt mycket är att lyssna på kör/orkester-musik. Det som går i högtalarna just nu är Bournemouth Symphony Orchestra. Plötsligt shufflade musikspelaren och en av låtarna jag gillar mest i denna genre började spelas. Floret silva (Spirande skog på ren svenska). Nemo insåg då att han skulle satsa på ett karriärbyte. Han sjöng med så vackert i sången! Jag hade inte en ANING om att min katt kunde latin? Eller ja, katt-latin förstås. En riktig finsmakare den där! 

Något annat som hör till Nemos favoritsysselsättningar är att följa med som moraliskt stöd vid toalettbesök. Det är en dödssynd att stänga toalettdörren så jag går numera på toa med dörren öppen. Vårt toalettförhållande är ungefär som Lily och Marshalls (How I Met Your Mother, världens bästa tv-serie). Lily smsar stöttande och peppande sms till Marshall när han går på muggen, pudrar näsan, släpper en brak. You know what I mean. Samma sak gör Nemo. Eller, jag tror i alla fall att det är det han vill. För han är som rena hejarklacken i badrummet. Antingen det eller så väntar han bara på att jag ska spola snabbare, för han tycker att det är så sjukt faschinerande när man spolar. Med allt vatten som splashar runt. Ja, det måste nästan vara så. Kattfanskap.
 
Drama hälsar att "GOSIG MUS" är väldigt rolig. Hon har byggt ett bo borta vid fotöljen (Som ni ser i bilden) med fällen. Där har hon flyttat in med sina leksaker. Galentanten! 

Outfit of the day!

Idag mina vänner ska jag lämna min lägenhet för ett par timmar! Vad ska galningen göra då? Kan man ju undra sig. Stadsärenden. As simple as that. Checka kontoutdrag och andra roliga saker. Ligger jag mycket + på kontot kanske det blir någon rolig grej från staden. Jag är ungefär lika snabb som en dromedar utan ben för tillfället. Jag som egentligen är blixtsnabb. Tänkte att jag kunde vara otroligt inspirerande och börja bjuda på dagens outfit-bilder. Min stil är inte särskilt speciel. Jag har random kläder varje dag. Jag gillar random. Jag använder sådant jag trivs i och det kan vara allt från kanindräkt till jeans och skjorta. 
 
Dagen till ära har jag just jeans och skjorta. För att vara exakt; ljusblå jeansshorts med ett läderskärp från stenåldern, flanellskjorta och t-shirt. Halsband från Glitters outlet. Och juste, mina högst älskade örhängen som består av rosa kaniner som badar i en diskho!
 
Åh åh åh! Måste bara säga att mitt ansiktsvatten luktar såpbubblor. Lovely ♥
 
 
Och vid det här laget behöver jag väl inte ens tillägga längre att jag inte kan vara seriös på bild? 

Kattrelationer

Det kan inte alltid vara lätt att vara Nemo. Nemo är den svarta katten i min header för er som inte förstått det än. Han pratar väldigt mycket, men det är Drama som är bossen. Jag stod och borstade tänderna när jag plötsligt hörde ett morrande. Suck. Katterna har sex i hallen igen. Men det verkar inte ha gått så bra, för Nemo fick en rejäl utskällning efteråt. Sedan kom han in i badrummet och pratade av sig med mig. Det måste vara typiskt min släkt - terapeuter hela högen. Folk kommer för att prata av sig till oss, och vi ställer mer än gärna upp för att lyssna och ge råd. Mamma och mormor jobbar båda med det. Jag tänker inte göra det. Jag ska bli lärare (fast då får jag iofs också med mig lyssna-biten). Men jag verkar fortfarande vara mina katters terapeut. Jag har en bipolär patient och en som lider av depression och låg självkänsla. Känns bra. Tur att dom inte kräver att jag är högt utbildad inom psykiatri. Ännu mer tur att dom inte kan stämma mig för att jag är en dålig psykiater/terapeut. Men det är nog tur att dom har mig ändå, mina små katter. För hur skulle deras förhållande vara utan mig? Destruktivt!


Hårfager natt utan sömn.

Har bäddat ned mig i sängen med katterna sen två timmar tillbaka. Jättebra tycker dom. Jättebra tycker jag. Screw it tycker min Scumbag brain. Kan inte sova. Därför ligger jag och typ... Tar på mitt hår. För att det är så fluffigt och lent. Varför har jag aldrig bra hårdagar när jag vistas bland folk!? Det är helt amazing, när jag är själv. Tur att katterna kan ta del av min saliga hårglädje i alla fall.

Jag försöker egentligen anpassa mitt dygn. Går ju jävla bra. Har stora planer inför morgondagen. Jag ska... Laga mat. Och köpa nytt badhuskort. På autogiro. Woho! Nu kan jag bada igen! Så i veckan ska jag simma varje daaaag, för jag är Forever aloooone och har inget bättre för mig.

Busade förresten med katterna idag. Åkte till Ikea med mormor och köpte lite småprylar. "BESATT", "FANTASTISKT" och "GOSIG MUS". Jag pratar alltså om tallrikar, servetter och gosedjursmöss. Inget annat. Katterna uppskattade gosedjuren (varför har dom så stora lappar på dom!!!??) och jag uppskattade BESATT. Tallrikarna alltså. Bilder får ni i morgon.

Nu ska jag återgå till mina tappra försök att sova. Undrar om en sjal fastknuten över ögonen och delfinljud i högtalarna funkar? Måste pröva. Det värsta som kan hända är väl att jag drömmer att jag drunknar och blir uppäten av delfiner som rökt braj. God natt!


Beachparty utan beach.

 
 
 Fredag till Lördag var det trevligt trevligt i poolen poolen hos Emily Emily! Nu har jag nåtsåinihelvete ont i rumpan. Träningsvärk. Jag som aldrig får det. Har nu fått det. För mycket bad. Men så värt det!
 
Är redigt nöjd över bild 2 och 3 faktiskt. Två av de få bilder jag fotade under kvällen och förmiddagen. 98% övrig tid var kameran i händerna på någon annan liten filur. Bild 2 och 3 är alltså splash-bilden och Ramhamhopparhögt-bilden. Det är roligt att fota i lite andra vinklar. Längesen jag fotade alls faktiskt. Men det ska det bli ändring på!
 
En poolbadargrillmatätarpartajtjohejsan (Vet att det skulle stått ett innan, och lyckades inte få till någon bra ändelse på pool-ordet så att jag skulle slippa ändra det. Så därför får ni denna högst onödiga parentes, bara för att jag inte orkar flytta min hand ca två dm åt höger och använda datormusen för att ändra det där första ordet. Som ni förmodligen glömt vid det här laget. Ville bara säga det. Och jag vet att man egentligen inte ska skriva flera meningar med punkt i en parentes. Men det struntar jag också i. Punkt.) (Och nu glömde jag hur meningen skulle lyda också. Fu.). Ett poolparty är ju inte riktigt komplett om man inte vrålar lite grand. Eller fiskar papper i poolen. För det gjorde vi också. Mitt i natten. Hur nu det kommer sig? Papper hade på nåt mystiskt vis placerat sig i poolen och löst upp sig i sådana där omysiga papperspartiklar som kröp runt på huden och var obehagliga. Så det var bara att ta håven och fiska. Och vråla lite grand. Och hoppa runt med en badring på varje ben. Och ha tävling om vem som kan simma längst och snabbast och bäst under vattnet. Eller om vem som dyker snyggast. Ja, sånt där som man gjorde när man var liten. Sånt gör man. Hela tiden. Och det är ROLIGT. Och man får träningsvärk av det. I rumpan.
 
Och jag kommer inte ihåg om värk stavas med e eller ä. Så det får var ä. För jag orkar inte googla.

Men roligt var det i alla fall. Hos Emily alltså. Och god mat! Och så tror jag att jag någon gång under kvällen/natten lovade att jag skulle börja göra videobloggar. Hm. Det kanske var en dum sak att lova. Men nu har jag gjort det. Så BEWARE. (Hoppas det stavas med dubbel-v)
 

I'm awesome

Har suttit i timmar och gjort en ny header. Så jäkla grym jag är. Helt sick. När jag väl återfinner min kreativa ådra så flyger tiden iväg. Som lättskrämda flugor på en kobajs. Jag är nöjd i alla fall. Den är "jag" på nåt vis.

Det var typ det jag skulle säga.

Och juste, ni måste förmodligen trycka på F5 eller nån annan rolig knapp för att se den nya designen. Ni vet hur man gör. Det ska i alla fall finnas katter på headern. Så att ni vet vilken design som är rätt.

Nu ska jag äta glass. Ciao!

Glad och förlåten!

Efter nästan två dagars surt humör (Från Dramas håll alltså) är jag nu förlåten! Känns bra. Jag menar, hon sover alltid på min axel på nätterna. Och när hon nu inte gjort det för att hon varit arg på mig (och därför föpassat sig till soffan) så har jag inte kunnat sova ordentligt. Men, helt plötsligt bestämde sig skrutten för att hon surat klart. Och kom och sade förlåt. Så nu är vi sams, och nu ska vi sova! Glada miner!
 
 
 
I love my cats! ♥

Kattsurt.

Drama är fortfarande arg på mig. Det har hon varit sedan igår morse. Hon är numera bosatt i fåtöljen i andra sidan rummet, där hon befunnit sig i snart två dagar. Så mycket gnäll för lite medicin?? Hoppas i alla fall att hon åtminstone smygäter när jag sover!
 

Like a boss.

Känner att jag är otroligt duktig (och vuxen av mig) som faktiskt lärt mig vakna och vara fit for fight senast 10 på dagen. Minns på den gamla goda tiden då man sov bort hela dagarna. För ett år sedan hade jag förmodligen fortfarande sovit vid den här tiden. ELLER blivit uppsparkad ur sängen av mor eller far. Nu bor jag själv och går upp skapligt ändå. So much win! 
 
Har diskat, städat och bäddat rent. Härnäst följer kattlåderensning, dammsugning och sedan ett bad för min egen del. Och så måste jag laga mat också. Förstås. 
 
Men helst av allt skulle jag vilja sätta mig ned och göra en ny design till bloggen. Då har man tyvärr den lilla detaljen att mitt photoshop klappat ihop, så det går inte. Sadface. 
 
Känner också att mina inlägg blir himla vettiga när jag har så tråkiga vardagssysslor att dela med mig av. Men mina katter har roligt i alla fall. Drama har busat helt galet med sina leksaksmöss. Av någon anledning blir mina katter helt till sig när jag städar, och ska busa med precis allt? För en timme sedan åkte mina högtalare i golvet. De klarade sig som tur var, men det brukar de göra. 
 
Nej nu, dags för dammsugning!

Löpning är underskattat!

Jag sitter här och bokstavligt talat dör av svett. Typ, smälter bort. Men, jag har en mycket god anledning till att vara "äcklig". Men jag känner mig faktiskt inte äcklig för stunden. Känner mig riktigt bra faktiskt. För anledningen till att jag smälter bort är för att precis har sprungit som en idiot i 2,5 km. Det kanske inte är så långt, men det är ett snabbt intensivpass så här på kvällen. Och vet ni vad som då slog mig? Löpning är så sjukt underskattat! 
 
Folk skyller på att "Ääääh jag har inte TID att träna!", som en anledning till att de inte rör på sig och i stället sitter och blir småfeta framför datorn i stället. Men, det tar inte tid att träna. Om man tar detta pass som exempel; enligt min RunKeeper har jag bränt 205 kcal på dessa 12 minuter som det tog för mig att springa. 12 minuter är inte ens så lång tid som gubben på pizzerian säger att din pizza är klar på ("Fämtåån minoter en kvarrt"). Okej, jag höll ett vansinigt högt tempo idag för att ha varit lat och legat av mig de senaste veckorna. Men skulle man lägga dessa 12 minuter på löpning varje dag, så skulle man antingen kunna öka tempo/distans avsevärt. Tänk om du först bara orkar springa 1 km på dessa minuter. Dvs betydligt långsammare än promenadtempo. Så skulle du efter några veckors träning säkert kunna springa 3 km på dessa 12 min. Tolv minuter är inte ens en pisskvart av ditt liv. Av ditt dygn. Latmaskar! På en halvtimme skulle du alltså kunna byta om till löpkläder. Springa en, två eller tre km. Duscha och klä på sig. En halvtimme, kan nog alla bespara. (Du kan ju alltid ta det från ditt facebooksittande?)
 
Så. Latmaskar. Rör på er! Det är bra för er. Lyssna på er inre Vladimira-röst.
För det mina vänner, ska jag göra lite oftare. För jag är awesome. That's why. 
 
Back to work me hearties, finns ingen tid att spilla på latmaskeri längre! Jag själv överlåter latmaskeriet till mina katter.
 
 

Små saker, som är för jäkla bra!

Det bästa med att bo själv, är alla småsaker som förgyller vardagen. Och då menar jag på ett ungefär alla "ungkarlsgrejer" som är så grymt underskattade! Typ som att dricka mjölk direkt ur förpackningen. Jag vet att jag inte kommer få några mjölkdrickande besökare innan jag druckit upp den mjölken jag har i kylskåpet - tjoho! Fritt fram att inte använda glas! Mindre disk åt folket! 
 
Något annat som är förjäkla bra är att kunna gå på toa utan att stänga dörren. Paranoid som jag är så har jag hittills alltid stängt och låst dörren om jag så bara ska snyta mig. Trots att jag är ensam hemma. Men nu, när jag har egen lägenhet så är det andra muggar som gäller. Jag kör på Nemos tema - Let's open ALL the doors! 
 
På tal om Nemo så kör han på samma grej, håller luckan till lådan öppen när han bajsar. Det å andra sidan uppskattas inte lika mycket. Eller, iaf inte att han skopar ut kattsanden utanför när han är klar. Måste skälla lite på honom. Okej att man har fria tyglar när man bor i ungkarlslya, men man kan åtminstone hålla det lite fräscht. 
 
Nu är mitt filosoferande för dagen över, gick och lade mig vid 18.30 och sov ett par timmar (dvs fram till nu) men nu kan jag nog gå och lägga mig igen. Chipsen är ju slut!
 

Lätt avliden!

Igår blev hela dagen spontan. Bestämde på morgonen att åka till Smultronstället i Söderköping och äta glass. Det var gott. De har en urgullig igelkott som bor där, som äter glass på uteserveringen. På väg hem bestämde jag med Tove att vi skulle ha filmkväll hos henne. Sagt och gjort, när jag kom hem packade jag ihop mitt pick och pack och tåg sedan bussen till Gnesta! Vi handlade en jäkla massa frukt och glass, vilket vi åt tills vi fick ont i magen. Sedan pratade och skrattade vi hela kvällen. Det var kul, härligt och awesome. Och Qenza är så söt ♥ (Toves hund för er som inte vet, Dansk-svensk gårdshund, 8 mån) 
 
Idag tog jag bussen hem 14.30, sedan dess har jag inte gjort något vettigt allt. Typ lagat mat. Proppmätt och har massor av mat till i morgon också. Funderar till och med på att sova middag. För att jag är trött. Vet inte varför. Måste vara vädret (Men det är ju soligt!?)
 
 

Fredagsmys med katterna!

Eftersom jag vaknade aptidigt i morse så har man hunnit få en hel del gjort under dagen. Jag började med att städa. Vilket är sjukt roligt en stekande varm fredagförmiddag, javisst. Så jag avbröt med bara lite plockande, dammsugning och skurande kvar på listan. Gick ut på stan. Softade runt. Satte in pengar, tog ut pengar, gick runt i affärer. Åkte till Påljungshage gjorde jag också. Mission: Kattlåda. Min kattlåda är för liten tycker mina bortskämda små änglar, så de ställer sig i lådan men skiter utanför. Sjukt vidrigt. Därför köpte jag en ny. Med lock! Fick med mig varsin kattleksak från City Gross också, vilket de tyckte var väldigt bra. Två små ludna möss för 20 kr. Det gäller att vara tacksam! 
 
Nu blir det att fortsätta städa, ska göra om i min bokhylla samt bära ned lite junk i källaren. I morgon blir det kanske att åka till mami och passa doggarna. Har inte så stor lust, men man får se det positivt - gratis mat ftw!
 
Dagens Derpbild:
 
 
Oh God, I'm so handsome. 

Städar bort, städar nytt - nu är jag ledig!

Fyra veckors arbete är över. Igår var min sista dag med mina trimmerpolare. Gårdagen började och avslutades med att plocka ogräs. Efter att ha trimmat i princip varje dag i fyra veckor, måste jag säga att fem timmar av ogräsplockning utanför lagården var rena latmansarbetet. Även fast vi också trimmade en timme. När jag kom hem gjorde jag något som inte är likt mig: Stängde av telefonen (okej, satte den på flygplansläge, jag klarar inte av att inte kunna kolla vad klockan är när jag vaknar till!) och sov med inställningen "There is no tomorrow!". Vaknade vid 18.30, 19.10, 20.37, 22,10, 00.13, 01.27, 03.38, 04.45, 07.32 och gav sedan upp vid 08.30. Men, kände mig ändå utvilad för en gångs skull. För trots alla onödiga uppvakningar så har jag sovit i cirkus 16 timmar. Och jag har inte vänt på dygnet av det eftersom jag lade mig tidigt. Och jag har en hel dag på mig att göra en massa saker! (Vilket betyder att städa lägenheten, gå till banken och köpa kattsand... Vuxengöra. Baw) 
 
Så nu är The Pogues i högtalarna på hög volym, kanindräkten är på och jag har börjat städa. För städning har det blivit allt annat än mycket av under dessa fyra veckor. Jag har inte ens orkat göra matlådor denna sista vecka. (Hur jag orkade baka tårta i fem timmar är ett stort frågetecken). 
 
Now, here's som pictures: (Andra bilden är så Derp det bara kan bli, men det är klart man laddar upp den fulaste av alla biilderna! :D)
 
 
 
 
Steph, Ellinor, Hanna, Ida, jag, Hanna, Michis:

Tröttheten knappar in...

Blev att lägga sig sent igår. Efter den fruktansvärda envisheten (dumdristigheten och galenskaperna...) som uppstod igår kväll då jag satt och bakade tårtor i 5 timmar. De uppskattades av folket, men inte av min hjärna. Som nu är väldigt trött. Egentligen borde jag ha stupat i säng för flera timmar sedan. Men man var ju tvungen att sällskapa lite med min nya granne! Så, social som jag är, blev det att sällskapa i flera timmar. Haha. I morgon är det sista jobbdagen för min del, så det är bara att släpa sig dit och jobba på. Sedan kommer jag att sova i sjuttioelva år innan det är dags för nya uppdrag. 
 
Men jag lever, och det var väl det jag ville säga med detta inlägg. Har varit en galen dag. Som vanligt. Med mina tappra trimmarvänner! Mycket tårtätning, asgarv (trötthet?) och lufttrimmning. Jag och Hanna är bäst på att lufttrimma, all time!
 
I was like.. Now I'm going to do a very serious face. Like everybody else. But then I just: Naaaah, WHY SO SERIOUS!?
 
Herp derp. It's ment to be ugly. I'm already so damn handsome anyway.

Cats, cats everywhere!

Katt. I mitt öga. Min roll som crazy catlady fortsätter stabilt. Just nu sitter en av dem på min axel. Jag tittade på henne och fick något som Drama skulle kalla gos. I ögat. Hon stångade mig precis så som katter gör på sitt "gosiga" vis. Vet inte om det bara var päls, hennes panna, hennes morrhår eller om det var örat. Men katt i ögat blev det i alla fall. 
 
Drama tycker att det är fruktansvärt intressant att titta på när jag skriver på datorn. För då får hon gosa samtidigt. Det tycker hon är jättebra och hon gör gärna det dygnet runt om hon får. Idag har hon gosat med mina skor. Då är frågan om hon tycker om skormig eller bara att gosa i allmänhet? 
 
 
Idag har jag införskaffat mig lite vuxenpoäng. Jag har jobbat, städat, diskat, handlat, agerat flytthjälp och ska snart laga mat. Jag skulle egentligen sprungit 3 km också, men jag gick hem från Sjösa (6,5 km) så jag tyckte att det kunde räcka. Bara styrketräningen kvar nu då! Den blir nog plågsam, för den feta huvudvärken vill _inte_ släppa verkar det som. 

Kobajs och grismat..

Ännu en jobbvecka har dragit sig mot sitt slut. Mina arbetsbyxor har nu en salig blandning av smuts på sig, men det är ingen idé att tvätta dom förrän om en vecka när arbetet är klart. Grismat, kobajs, blod, gräs, hamstermat, bensin, olja, kalvfett, mjölk, lera, katthår och hundsnor är bara en liten del av allt som tagit plats på mina vackra arbetsbyxor. De luktar dock mest lagård. Vilket de alltid kommer göra. Underbar odör. 
 
Idag har jag dödat mjölmaskar, åkt traktor och fodrat hästar. Typ. Och en massa mer men det är så sjukt tråkigt att skriva om att jag inte tänker göra det. Eller jo, mjölmaskarna verkar vara en rolig del i min vardag. Det tycker dock inte mjölmaskarna. Och jag själv tycker att dom är ganska vidriga. 
 
Har varit läskigt barnslig idag också, som satte fast några glittriga klistermärken föreställande katter på mitt silikonskal till telefonen. Men, jag känner att jag måste gå all in som crazy catwoman så då är det nästan ett måste. Och dom var ju lite söta. 
 
Just nu sitter jag och äter vattenmelon med matsked och kollar på The Mentalist på TV3, en ganska bra söndagkväll helt enkelt. Och med detta ville jag mest säga att jag lever. Och mår bra. 

Watch out, we've got a badass over here!

Kände ett akut behov av att handla, så med koluktande hår och trasiga jeans begav jag mig till Ica Maxi. Blev storhandling, vilket är typ det tråkigaste som finns (För, erkänn, vem tycker att det är roligt att köpa toapapper och sådant!?). Efter att ha fyllt två pappkassar med svintunga varor (Ett tips till er studenter där ute som handlar själva och inte har bil - köp inte meloner när ni ska gå eller ta bussen), gick jag tillbaka till busshållsplatsen. Men det var ju tre hundra år innan nästa buss gick (25 min...) så jag gick vidare till nästa hållplats och satte mig där i stället. Kändes sjukt badass att sitta utanför Coop Forum med matkassar från Ica Maxi. 
 
Nu sitter jag och har en massa borden. Jag borde laga mat och jag borde städa vardagsrumsbordet och jag borde diska min temugg. Jag är inte särskilt sugen på att äta vita bönor till middag, men eftersom jag hade det som matlåda igår och därför har en halv konservburk kvar så måste de ätas upp idag. I-landsproblem x10. Men jag tillåter mig själv att bli övertalad av mina kissemjaus att sitta i soffan med dom och vara social. För de tycker om sånt. De chillar galet bredvid mig och övervakar precis allt jag gör på datorn. 
 
Det här blir ett sjukt random och tråkigt inlägg, så för att vara lite extra random så får ni denna extremt hilarious (host) video för att piffa upp det hela:
 
 

Dancing in the rain

Dagen har gått i dansens tema. När vi körde trimmer kom jag på mig själv flertalet gånger med att dansa i takt till musiken. Tillsammans med trimmern. Det såg ut ungefär som när Hermione och Harry Potter dansade i Dödsrelikerna. I tältet ni vet. Jag såg ut som Harry Potter. Kan dock inte säga att trimmern var särskilt lik Hermione... Ett tag satt jag fast. I ett surhål. Ringde desperat efter Ellinor då jag inte kom loss, men som tur var knallade Sune förbi precis då. Jag kom loss utan att blöta ned mig själv. Tur att bönder finns alltså! 
 
Nu på kvällskvisten har jag Ida hemma hos mig i min lilla lägenhet, vi har ätit pizza med min fader som var på snabbvisit och sedan har vi.. Dansat! Först till Dance central, sedan gick vi ut på gräsmattan och tokade oss. Måste erkänna att jag har en helt fruktansvärt usel koordination. Alltså slutade dansträningen med att jag slängde mig på marken och gjorde bakåtkullerbyttor (Backflips låter såååå mycket proffsigare!) i rasande tempo. När vi tokat klart gick vi in och gjorde te. Jag är så otroligt generös som bjuder på te. I så stora mängder dessutom!
 
 
Jag lovar. Jag var så happyface när vi dansade. För det har jag lärt mig att man ska vara. Happyface alltså. Man får pluspoäng då. Jag skulle kunna vinna en hel danstävling bara av att le! 

Den ultimata bondedansen!

Att stå hela dagarna med en grästrimmer i högsta hugg är inte alltid det roligaste. Om jag ska vara ärlig alltså. Och det är jag. Brutalt ärlig. När det är ett sådant väder som det är idag så är det nästan vidrigt jobbigt. Men, då gäller det att göra det bästa av situationen och ibland ta pauser. På just en av dessa pauser genomförde vår kära Skalman en mycket fin dans. I arbetsbyxor och lagårdsstövlar med stålhätta - inte illa!! 
 
Tänk om man bara kunde vara så smidig? Men nu ska jag ju förmodligen börja skämma ut mig till hösten, så efter en viss tid kanske jag lyckas bygga upp både smidighet och koordination. (Skalman har alltså övertalat mig att börja dansa med henne på söndagar. Haha. HAHAHAHA.) 
 
Har dock världens bästa idé i huvudet av vad jag vill göra. Frågan är bara om man lyckas? Att få med sig ett gäng osmidiga bönder att dansa i lagårdsstövlar är nog inte det lättaste är jag rädd. Det får bli mitt "Mission impossible" denna sommar. Skulle vara så underbart! 
 
 

Förmågan att slösa bort ett helt dygn!

Nödvändighetens dag är det idag. Känner mig otroligt nödvändig och gör så otroligt nödvändiga saker. Har knappt lyft lillfingret om jag ska vara ärlig. Det har slutat regna men jag tycker att det kan regna några timmar till, så att man har en anledning att stanna inne och inte göra någonting ett tag till. Å andra sidan kan man kanske skylla latheten på terrarie-effekten som uppkommit nu efter en dags ösregn och kvävande värme. Nästan så att det blir imma på rutorna. 
 
Men, jag har faktiskt varit helt sjukt otroligt jätteduktig och lagat lunch + två matlådor till veckan, samt städat köket. Och slängt snorpajen från förra veckan har jag gjort också! *applåder*. För er som inte vet vad snorpaj är för något så är det en hallon- och citronpaj som finns att hitta i Leilas "piece of cake" (Bakbok alltså), men som jag och Karro gjorde en Jordgubb och limevariant av. Vi failade stenhårt med Lime curden som skulle vara i mitten av pajen, så det såg ut som snor. Surt snor. 
 
Även detta inlägg är helt sjukt grymt nödvändigt, men eftersom det är nödvändighetens dag så fortsätter jag att följa det temat. Och jag har ju faktiskt lovat Suggis att blogga igen. Så då gör jag det. Jag är så snäll!
 

IKEA får svenska folket att svettas..

Idag var mor min här och lämnade mina kära katter (Som just nu utforskar mitt badkar). Med sig hade hon en pryl. Hon var nämligen förbi IKEA igår och frågade om jag behövde något. Klädförvaring sade jag, då jag är alldeles för dålig på att göra mig av med kläder. "Rensa bort" skulle nog många säga åt mig att göra - skaffa mer förvaring, skulle jag säga. Därför hade mor min med sig denna pryl idag. En garderob... På hjul! En sådan där enkel, billig variant. Eller ja, enkel kan man väl inte säga att den är. För IKEA-prylar är allt annat än enkla! Så nu, efter otaliga timmar har jag färdigställt denna fashionabla, vita tyggarderob. Jag har spillt blod, svett och tårar och har nog fått börja om säkert tre gånger. Energin räckte dock inte till att fylla den med kläder, så det får bli morgondagens uppdrag. 
 
Känns som att jag klivit rakt ut ur en bastu, så avancerade grejer är det. Inte blir det bättre av att det är en kvävande värme både i och utanför lägenheten. Därför har jag nu kastat mig i soffan som den ninja jag är, med en påse vindruvor och ett glas Sprite Zero. Mina katter lägger korvar i lådan efter den extremt ansträngande dagen (som bestått av ultimat slappande på soffan) och Samuel L Jackson hoppar runt på bilar med höjd pistol på TVn. 

Nu är det lördag!! 
 
 
 
Nemo says Hi! 

bloglovin
RSS 2.0