Det svarta giftet sprider sig...

Jag som egentligen är allt annat en kaffedrickare har nu hällt upp och hällt i mig en stor mugg kolsvart kaffe (med en liten skvätt grädde). Det svarta giftet sprider sig sakta i kroppen och jag känner mig redan betydligt piggare än vad jag gjorde innan jag hällde i mig det flytande koffeinet. Varför jag dricker kaffe mitt i natten, en måndagkväll när jag egentligen bör sova, är en bra fråga. Min självdiscplin är under all kritik och jag behöver plugga. Jag ska plugga. Därför plågar jag min stackars kropp med en annan form av tortyr - vakenhet. Inget sova förrän allt plugg är gjort. Det är nu den lilla djävulen i mitt huvud dyker upp och hela kvällen har det varit slagsmål i mitt lilla huvud. Det hade varit så mycket enklare om jag bara kunnat fatta penna och papper och gjort allt jag ska göra direkt, men såklart måste jag skjuta på det. Därför blir det straff!
 
Än så länge är det långt kvar tills jag är klar, därför har jag smittat ned min kropp med detta vidriga koffein. Behövligt för att hålla mig vaken, men inte fasen är det gott. Blir spännande att se hur bra jag presterar i skolan i morgon, men det har fungerat förr. Nu jäklar ska jag vinna över demonen och skriva vad som skrivas skall! 
 
Btw, på tal om annat. Var och hälsade på Tove och Olgis Polgis idag. Dom är så fina! Jag har också ridit Frieser för första gången i mitt liv, det var lite spännande. Dock är jag fruktansvärt ringrostig så det var nog ingen vacker syn, särskilt inte då jag red i laxrosa mjukisbyxor och reflexjacka. 
 
Bjussar på några bilder på Tove och Olgis!
 

Kommentarer
Postat av: MADDISENJ

fin häst

Svar: tack, visst är hon !:)
Vilja Lindgren

2012-10-03 @ 21:39:31
URL: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0