Dubbelmoral och dess kusiner...

Sitter med min flaska flytande aspartam och har precis trixat klart med Skalmans bloggdesign. Den har strulat så grymt mycket att det fick bli en enkel, basic och snabb grund. Det är jag som har gjort headern också. Gash, jag är så awesome. Check it out - [Skalmans blogg!]
 
Idag har jag dansat, med ingen mindre än skalman. Känner att det är så himla bra att dansa när man har koordination som en soffa utan stoppning. Inte blir den bättre heller. Dagen till ära har jag mina superheta träningsbyxor a lá 70-tal som är farfars gamla eller nåt sånt där. Assköna, men kanske inte så fagra. Har jag sagt att jag ser ut som en man när jag inte tänker på vad jag har för kläder på mig? Now I have. Inga breda barnafödarhöfter och smala axlar här inte. Dåligt avelsmaterial eller bara ett genetiskt försök att inte vara allt för mainstream? Det är frågan. Ska satsa på en karriär inom bodybuilding tror jag, det passar mig nog som fina fisken.
 
Har förresten äntligen börjat komma någonstans med min garderobsrensing. Rensat bland typ en tredjedel av alla kläder. En väska har fyllts med "funktionabla kläder jag inte vill ha" (som ska ges bort eller säljas), en hög med "dags att slänga" (läs: Det är tamejfan på tiden att sluta hamstra nu) -kläder har börjat växa... Och så har jag täckt hela TVn med kläder jag ska ha kvar. Och då har jag två tredjedelar kvar och kan inte se på TV (!!!). Om nu inte katterna löst det problemet förstås. Högen/berget/tornet/pyramiden var väl inte det stabilaste jag byggt (Nej jag är ingen massproducerande barnarbetare från Taiwan) men förhoppningsvis står det kvar till i morgon. OCH DÅ SKA JAG BYGGA EN CAREBOX. I promise. Vad jag menar med det får ni dock se själva när allt är klaaart. 
 
Well, mitt aspartam är slut och jag ska upp skapligt - dags att sova alltså. Over and out. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0