I'm so very interesting...

Har suttit i timmar och pillat på studentmössan. Eller, det känns som det i alla fall. Riktigt så var det ju inte. Men har ett bra jävla tag suttit med den i alla fall. Via webben alltså. Den levereras inte förrän i vår. Varken Safari, Firefox eller Chrome fungerade, så jag sjönk till avgrundens bottennivå bland djungeln av webläsare och startade Internet Explorer. Det tog hårt måste jag säga. Behövde nästan ansöka om hjärtmedicin. Till slut fick jag i alla fall ihop det hela, det blev en finfin Carl Ludvig-mössa från clseifert.se. Hur spektaklet ser ut är dock hemligt fram till våren. 
 
I övrigt har jag idag varit och kollat på kossor på Vretaskolan. Östgötamulen gick av stapeln idag, så det blev att kolla på ko-utställning. Vi bestämde även att vi ska ställa upp nästa år om det går som det ska (Eller som vi vill snarare). Känns gött. Vi stannade på vägen hem och åt på Max i Linköping. Fett och kolhydrater ftw! Jag och Veronica fick varsin Lyxmousse av Annika för att vi var så awesome på att bedömma i våran lilla mini-bedömmartävling. Måste också tillägga att chili cheese är så frukstansvärt gott. (Och väldigt nyttigt och bra för bukfetman - jag menar; vi snackar friterad ost!).
 
Väl hemma blev jag attackerad av tokgosig kissekatt som ville ha all uppmärksamhet i världen. Inte lätt att vara katt. Eller matte till katt för den delen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0