Smygfödelsedag

På Lördag fyller jag 18. Känner mig lastgammal och börjar redan få åldersnoja med rynkor runt ögon och fårade händer. Var försvann barndomen? Nu ska en massa administrativa saker fixas. Konto, pengar, ansvar, ansvar, ansvar. På bara en dag ska man gå från lite vuxen till JÄTTEVUXEN. Är det nu jag kommer gå in i väggen!?!?
 
På lördag skulle jag haft tårtkalas och krogenrunda med lots of people. Eller något sådant. Sådant som anses obligatoriskt när man fyller 18 liksom. Här om dagen insåg jag att det är precis vad jag inte vill göra på lördag. Jag vill inte ha en massa små hamstrar som shittalkar omkring, jag vill inte ha en massa fulla, okända människor runt omkring mig på en krog någonstans i Nyköping. Inte på min dag. Därför ställde jag in precis alla planer jag kunde ställa in. Inget jävla spring, ok? Min dag ska spenderas med de bästa - Nemo och Drama. Det ska drickas te och jag ska begrunda denna plötsliga vuxenhet riktig noga. 
 
Idag har jag haft en alldeles tillräckligt awesome minifödelsedag. Inofficiell minifödelsedag. Där allt inte är så överdrivet Vilja-fokuserat. Pannkakor och smoothie till middag, ett "Grattis i förskott" och sedan sju mängder Marängswiss tills magen exploderade av mätthet, för att avsluta med dillchips och dipp framför filmen Flashdance. Allt hos bästa Karro. En bra, lugn och avkopplad minidag. Känns bra i kroppen. Det är så livet ska vara, det är då det är chill, bra och allmänt avslappnat!
 
Dessa ska jag fira födelsedagen med, det kan väl inte bli bättre?:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0