Konflikt, konflikt, konflikt...!

Massa bråk så här framåt fredagskvällen. Gillar inte bråk. Funderar på att lämna lägenheten för en stund tills de blivit sams igen. Men nu verkar det ha lugnat sig lite i alla fall, för Nemo går runt och klagar. Jag vet inte riktigt om han försöker tycka synd om sig själv, skylla på Drama, klaga, säga förlåt...? Ja, pratar om kattbråk alltså. Världsfajt. Drama PMSar på Nemo och Nemos manlighet får sig en stöt. (Om han nu har någon manlighet, det är en tolkningsfråga). 
 
Nog med katteri. Idag har jag failat runt hos tandläkaren, väldigt k-bry på det men de ringde dit mig för att säga att "ojdå, du behövde visst inte komma idag för du var här i våras". Så åkte buss i två timmar mer än nödvändigt, jappjapp. Fick i alla fall tandkräm, tandborste och tandtråd som förlåt. Det kändes lite bra i plånboken. Så för att fira min goda tandhygien har jag tryckt i mig en polkagris som jag fick av Augulust i går. 
 
Dagens outfit:
 
 
 
 
Köpte mig en tidning för första gången på trehundrasjuttioelva år. Tror inte jag köpt en blaska sen jag prenumererade på Frida innan jag började på Ökna? Jösses, det är evigheter sedan. Tacka vet jag internet. Men nu hade jag i alla fall nåt att roa mig med på bussen. Och så fick jag nagellack med också. Jag gillar nagellack. I övrigt har jag köpt nya byxor (igår, har på mig dom på bilden ovan), två nya halsband och lite teckningsprylar (idag). Finfina inköp! 

Kommentarer
Postat av: MADDISENJ

Snygga boots!

Svar: Tack så mycket!
Vilja Lindgren

2012-09-29 @ 13:48:47
URL: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0