Mitt liv är vigt åt Farmville 2...!

Alla minns vi väl eran då alla spelade Farmville (1) och ställde klockan mitt i natten för att skörda grönsakerna innan den vissnade? Eller ringde mamma akut på lunchrasten för att be henne logga in på ens facebook för att skörda så att allt inte var förlorat innan man kom hem? (Den biten kanske jag dock var ensam om...? Eller...?). 
 
I lördags upptäckte Clara att Farmville 2 släppts. Efter att ha snikat över axeln en stund kunde jag inte låta bli, utan skapade även mitt eget konto. Can't... Let it... Go!!! Beroendeframkallande så det skriker om det! Stannade till och med hemma från skolan för att kunna spela! (Okej, det var en lögn, jag är dundergenomförkyld och går runt i ett moln av självömkan och huvudvärk från helvetet, då är det ok att stanna hemma.)
 
Nu sitter vi och spelar för fullt, men jag är lite rädd för Claras ondskefulla framtoning i sitt spelande. Nu förstår jag varför folk blir så aggressiva när de spelar. 
 
"LEVLA FÖR FAAAN! BARA 63 XP KVAR!"
"Vad spelar du?"
"FARMVILLE TVÅÅÅÅÅÅ!!"
 
... Jag har till och med missat HIMYM idag pga detta spel. Det är inte ok! 
 
 
Mitt mål är att få en gård med jerseykor. På tal om Jerseykor; jag red på Äddan häromdagen. Here's some pics!
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Haha, men med Farmville 2 som sällskap kanske det inte gjorde så ont att vara hemma ..?

Synd bara att jerseys är så otroligt envisa ibland! När jag hade djurvård (med korna) och showmanship så valde jag helst SRB, tycker det är mer lättjobbade generellt sett, även om jag också hade en bråkig SLB!

Svar: Haha nej, jag var väl inte allt för lidande ;)
Har inte märkt av det, men Äddan är så välhanterad att hon jämfört med de andra korna är så himla mycket mer lättarbetad! Hon har gått i grimma sen bebis så hon har väl inte heller fått chansen att veta nåt annat, att man t.ex kan rycka i grimman osv. Tar det emot stannar hon - asskönt!
Vilja Lindgren

2012-09-24 @ 20:44:42
URL: http://Angelicategenfeldt.blogg.se
Postat av: Emily

Och nu har du fått mig att börja med det också! Man blir ju för tusan beroende direkt! XD

Svar: Hahahahahahahha MAKT!
Vilja Lindgren

2012-09-24 @ 21:12:02
URL: http://divinacommedia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0