CATS CATS CATS!!!

Eftersom jag och Fridus skapat en ny blogg - traineatlive.blogg.se - kommer denna blogg att tillägnas mina katter.
 
YEEEEY!! 
 
Minimorsan och Minimannen har en helt egen blogg! 
 
 
Så är ni inte intresserade av att läsa blogginlägg som enbart handlar om hur awesome mina katter är, så hänvisar jag er vänligen till bloggen jag länkat ovan. 
 
 

För att handla lite mer om katter tänkte jag presentera Minimannens assnygga, nya, outfit:
 
 
Han är lite frusen av sig förstår ni. 
 

Tillägnat min syster, den bästa, den enda, den finaste! ♥

Halsband delade vi. Så kallade bästis-halsband. Silverkedjor med rosa maskar med ögon som slingrade ihop sig i varandra om man satte ihop dom. 
 
Skrivbord delade vi också. Ett vitt, egentligen jättefult, IKEA-skrivbord. En stol på varje sida. Varsitt sett "kontorsprylar". Sedan satt vi mittemot varandra och lekte kontor. Tog promenader till Gottoteket och köpte konstiga godisar som fick agera rekvisita på vårt fina kontor. Fantastiskt tuffa vi var då. Vi mot världen? Tuffast i stan!
 
Ja, det finns inte ord. 
 
Saknad. Älskad. Fantastisk. Det är du! ♥
 
 
 
 

Livet är enkelt

Mitt liv verkar för tillfället kretsa kring katter och typ... Skor. Har spenderat lite (för mycket?) pengar på skor de senaste två dagarna. Men man kan inte få för många, eller hur? Dessvärre tror jag inte mamma håller med. Men hon kan iaf inte klaga på att de tar plats eftersom jag inte bor hemma längre. 
 
Sedan sist har Nemo lärt sig att väga sig, så nu har hans dagliga rutiner av äta-sova-bajsa utökats till äta-sova-bajsa-vägasigochätamjukost. Och det var dagens kattinformation. 
 
Efter nattens obefintliga sömn (eller okej, fyra timmar är väl fyra timmar, men det är också typ fyra timmar för lite) har jag ändå lyckats leverera. Skrivit ett prov om Islam (där hoppas vi på MVG, men man vet aldrig) och tömt plånboken. Den tyckte väl att den var lite tung. Spenderade trehundrasjuttioelva år på Nyköpings välutvecklade gator (utbudet är ENORMT). Hittade skor.... Skor och skor. Blev förälskad. Och hittade en klänning som satt fint. Och åt en semla. Helt okej dag, helt okej.
 
 
Kärlek ♥ - Sista paret! Utförsäljning på JC, sååååå cashade ut hela 75:- för dessa. Dog på fläcken!

bloglovin
RSS 2.0